Vacay essentials

Posted

Hello babes!

Va salut cu drag din paradis – azi vreau sa va arat cateva dintre produsele mele esentiale de beauty pe care le-am pus in bagajul pentru vacanta.

O sa incep cu spuma de par Retour la Plage de la Moroccan Oil, un summer essential oriunde te-ai afla, dar mai ales pe o insula tropicala. Perfecta penru atunci cand ai iesit din dus si vrei un wet look rapid de vara. Ieri seara am aplicat spuma pe parul ud, cu o carare pe o parte si am iesit la cina. Treaba asta ramane valabila si pe parul uscat, insa imi place mai mult efectul pe care il are direct pe parul ud. THIS IS ESSENTIAL!

Atunci cand nu vreau un wet look, folosesc uscatorul de par Philips Moisture Protect pentru a usca parul super rapid. Senzorul Moisture Protect pastreaza totodata un nivel optim de hidratare in firul de par. Eu il folosesc impreuna cu peria de la tangle teezer si uleiul de par Moroccan oil pentru un look sleek.

Fiolele de la Babor – nu mai exista nici un secret – daca le-ai folosit o data, vei reveni la ele, iar setul pe care l-am ales de pe xpertbeauty.ro contine 7 fiole cu efect diferit, asa ca e un mix perfect pentru vacanta.

Uleiul de corp si parfumul Soleil Blanc de la Tom Ford sunt duo-ul perfect pentru seara. Uleiul cu particule stralucitoare se absoarbe rapid in piele si e tot ce ai nevoie pentru un pic de glow pe umeri, clavicula si picioare inainte de a iesi la cina (sau inainte de o sedinta foto, let’s say).

Alaturi de produsele de la Zein Obagi folosesc momentan crema de fata si serumul pentru ochi de la Dior, Capture Youth. Revin pe face care essentials for a summer getaway intr-un alt articol. Crema de fata Capture Youth e geniala – sunt la a treia cutie, iar serumul pentru zona ochilor l-am simtit potrivit pentru perioada asta in care desi port ochelari de soare, spf 50 (tot Zein Obagi) pe fata, simt nevoia de mai multa hidratare pentru pielea sensibila din jurul ochilor. HELLO Bright eyes!

Author