Posted

Am reinventat toate produsele indispensabile din trusa mea, atât pentru makeup artişti, cât și pentru toate femeile care își doresc un rezultat profesionist, cu formule intuitive și accesorii ușor de utilizat” – PETER PHILIPS

Trusa de produse backstage indispensabile a lui Peter Philips

„La baza gamei noastre Backstage stau produsele indispensabile și ușor de utilizat. Balsamul Lip Glow, glossul cu efect de volum Lip Maximizer sau baza-serum Lash Maximizer, printre multe altele, sunt soluții perfecte pentru nevoile de înfrumusețare ale femeilor. Sezon după sezon, în culisele defilărilor, îmi pun experiența în slujba conceperii unor produse esențiale, mai ușor de utilizat și de purtat, pentru toate femeile: nuanțe neutre, cu formule profesioniste, adaptabile, care le permit femeilor să se joace cu intensitatea culorilor și se potrivesc cu toate nuanțele de ten”. Compoziția acestei game: 40 de nuanțe de fond de ten, 2 palete pentru ochi, 2 pentru sprâncene, 1 pentru sculptarea feței, 1 pentru iluminare, 1 pentru buze. 14 pensule completează gama, dintre care 7 pentru ochi și 7 pentru ten, inculsiv una esențială, n°11, pentru aplicarea lejeră a fondului de ten. Transparentă și elegantă, cutia permite vizualizarea culorilor dintr-o privire, acesta fiind un avantaj pentru make-up artişti în atmosfera electrizantă a defilărilor de modă și pentru femeile care vor să își găsească imediat nuanța potrivită.

Un fond de ten Face & Body rezistent la provocările defilărilor, cu efect natural și luminos Datorită celor 40 de nuanțe universale, noul Face and Body Foundation se potrivește cu toate culorile de ten. „Este produsul meu cheie. Mi-am dorit 16 intensități diferite, dar mai ales 6 tonuri de piele : roz, măsliniu, galben, bej etc.… În total, 40 de culori care să le permită tuturor femeilor să găsească nuanța cea mai apropiată de tenul lor”, precizează Peter Philips. Cu textura sa fluidă, de tip „second skin”, acest fond de ten adaptabil oferă o intensitate personalizată. Formula sa rezistentă la apă rezistă la căldură și la umiditate, precum și la atmosfera efervescentă din culise și de pe podiumul de defilare. Numit „Runway proof” (rezistent la provocările de pe podiumuri), acest fond de ten cu efect natural și luminos se impune de asemenea ca un produs indispensabil pentru corp, întrucât scoate la iveală luminozitatea pielii, mascând în același timp micile imperfecțiuni, cum ar fi cele de pe decolteu sau de pe umeri. Pe lângă flaconul transparent, atât de practic pentru make-up artişti, aplicatorul de precizie permite încă de la prima apăsare aplicarea dozei ideale de produs.

Palete profesioniste universale

Toate formulele au fost concepute de către Peter Philips și laboratoarele Dior pentru rezistență, acoperire adaptabilă și efect „second skin”, fiind în același timp ultrapigmentate, o cerință esențială a make-up artiştilor profesioniști. În ce privește nuanțele, la prima vedere tonurile par neutre, însă odată modulat gradul de acoperire, culorile pot deveni foarte intense. Natura adaptabilă a formulelor permite crearea a nenumărate efecte, spre încântarea profesioniștilor implicați în defilări, dar și a femeilor aflate în căutarea unor look-uri diferite.

„Îmi doream produse tehnice, dar nu intimidante. E vorba de nuanțe ușoare, toate culorile paletelor se pot combina, se adaptează și înfrumusețează toate femeile, orice nuanță de ten ar avea. În fiecare cutie, nuanțele sunt clasate de la cea mai naturala la cea mai puternică, iar pe spatele ambalajului este menționată funcția pe care o îndeplinește fiecare textură”, adaugă Peter Philips.

Tușa finală a unui ten impecabil și luminos Peter Philips a conceput două palete esențiale: – Glow Face Palette, o armă secretă, dotată cu texturi ultrafuzionale și cu o concentrație ridicată de sidef, ce creează o luminozitate naturală si ultralejeră, celebrul „glow”. „Nuanțele cele mai deschise se aplică în tușe mici, pentru iluminarea chipului. Cu rozul pal trezim tenul tern. În final, pentru un efect cald, aplicam pudra de bronzare”, precizează Peter Philips. – Contour Palette, pentru un contouring impecabil. În funcție de culoarea tenului, se alege una dintre cele două nuanțe care captează lumina și una dintre cele două nuanțe mate mai închise care sculptează ovalul feței cu texturi atât de fine, încât se topesc pe piele fără să lase urme.

Buze mai pline, multidimensionale

Lip Palette este paleta nuanțelor neutre perfecte pentru toate culorile naturale de buze. Se potrivește atât femeilor care doresc un machiaj lejer, cât și celor care caută un rezultat intens. Cu cele 3 nuanțe de gloss cu efect de volum, 3 nuanțe de ruj cu efect satinat si 3 nuanțe mate, ultrapigmentate, se poate utiliza la fel de bine ca bază de machiaj, pentru efectul de volum, pentru contur sau ca ruj. „Mi-am dorit să le ofer femeilor posibilitatea de a crea buze monocrome, simple, dar și un efect mai sofisticat.”

O privire structurată

În Eye Palette, oferta de machiaj este la fel de vastă, fiind alcătuită din două armonii, una caldă și una rece. „Pe lângă cele 8 nuanțe cu efecte diferite (mat sau irizat), mi-am dorit o bază de machiaj cu textură foarte cremoasă. Aceasta conferă rezistență, dar mai ales intensifică culoarea aplicată”, explică Peter Philips.

Sprâncene sculptate

Pentru sprâncene, Peter Philips a conceput două Brow Palette, în care a plasat 1 ceară de fixare și 2 farduri sub formă de pudră. În versiunea „Dark”, descoperim o armonie de nuanțe calde pentru sprâncenele închise la culoare, 2 tonuri de ciocolată și 1 ceară rozalie. În versiunea „Light”, tonurile cappuccino sunt în prim-plan, pentru structurarea sprâncenelor deschise la culoare. „În ce privește modul de utilizare, există două opțiuni: pentru sprâncene mai dense, trebuie amestecate cele două nuanțe de fard, însă pentru dimensiune, trebuie aplicată nuanța mai deschisă la baza sprâncenei, iar cea mai închisă la capătul exterior al acesteia”, explică Peter Philips.

Arta detaliului

„Pentru o aplicare impecabilă, sunt necesare instrumente de calitate. Am creat o gamă de pensule Dior Backstage care vor ajuta la aplicarea machiajului în cele mai bune condiții.” Asemeni întregii game, pensulele au fost și ele concepute de Peter Philips până în cele mai mici detalii, de la formă, până la materialul din care sunt fabricate, pentru a a se conforma celor mai exigente cerințe ale make-up artiştilor și așteptărilor tuturor femeilor.

Author